AH Budgetcoach

Uw financiën een puzzel? Samen lossen we hem op!


Gratis E-books

Inmiddels heb ik twee boekjes geschreven. Ze zijn bedoeld als ondersteuning bij het op orde krijgen en houden van uw financiën.


E-book “Controle over je geld”

Gaat u liever eerst zelf aan de slag, misschien hebt u dan iets aan mijn E-book “Controle over je geld”. Het E-book is bedoeld om u op weg te helpen controle te krijgen over uw geld. Het is een handreiking om uw administratie op orde te brengen en inzicht te krijgen en te houden op uw geld. Ik leg in het boekje uit hoe u een begroting maakt en hoe u door middel van budgetteren grip krijgt op uw geld.


E-book “Hoera, ik word 18!

… en ik regel zelf mijn geldzaken”

Het E-book “Hoera, ik word 18! … en ik regel zelf mijn geldzaken” is bedoeld voor jongeren van bijna 18 en voor hun ouders. Wanneer je 18 wordt, ben je voor de wet volwassen. Dit betekent onder andere dat je zelf verantwoordelijk wordt voor je geldzaken. Om je hierbij op gang te helpen, heb ik dit boekje geschreven.


De boekjes zijn gratis. In zou het leuk vinden als je me wilt laten weten wat je van de boekjes vindt. Dit kan door een reactie achter te laten op deze pagina, het mag via de mail, en je mag ook reageren op mijn bericht over een van deze boekjes op mijn pagina mijn Facebookpagina.