AH Budgetcoach

Uw financiën een puzzel? Samen lossen we hem op!


Uw financiën na echtscheiding

Uw leven oppakken na een echtscheiding is een behoorlijke opgave. Niet alleen op emotioneel vlak gebeurt er veel, maar ook op financieel gebied. Zo kan het zijn dat u van een lager inkomen moet gaan rondkomen. En dat kan weer allerlei gevolgen hebben.

Hebt u geen idee waar u moet beginnen? Als budgetcoach begeleid ik u in uw nieuwe situatie. Samen zetten we een administratie op en ordenen we uw papieren. We maken samen een begroting en ik ondersteun u bij het omgaan met uw nieuwe financiële situatie. Samen maken we een begroting aan de hand waarvan u uw financiële keuzes kunt maken. U krijgt praktische ondersteuning en ik geef tips gericht op uw situatie. Ik kom bij u thuis langs zo lang als u mij nodig hebt, met een maximum van 5 huisbezoeken (inclusief intakebezoek) in een periode van 6 maanden. Gedurende deze 6 maanden mag u me voor ondersteuning bellen en mailen zo veel en vaak als u nodig vindt. Mocht na dit traject nog begeleiding nodig zijn, is een service abonnement mogelijk.

Wat levert dit traject u op? Ik help u op financieel gebied door een lastige tijd heen en help u bij het aanvragen of wijzigen van toeslagen. Doordat ik regelmatig bij u langs kom, ben ik voor u een vraagbaak voor uw financiële vragen. Aan het eind van het traject heeft u een goed beeld van uw financiële huishouding. Tevens bent u in staat financiële beslissingen op de juiste manier af te wegen. Zin in een korte of lange vakantie? Aan de hand van uw begroting kunt u beoordelen of dat binnen de financiële mogelijkheden behoort en binnen welke termijn u dit doel kunt bereiken.

Kosten van dit traject bedragen € 475,00, exclusief reiskosten à € 0,25 per kilometer. Binnen Alphen aan den Rijn worden geen reiskosten in rekening gebracht.

De kosten van dit traject worden in twee termijnen in rekening gebracht, bij aanvang van het traject 50% en na twee maanden nog eens 50%. Eventuele reiskosten worden hierbij meegenomen. De reiskosten na de tweede termijn worden aan het eind van het traject in rekening gebracht.