AH Budgetcoach

Uw financiën een puzzel? Samen lossen we hem op!


Begrotingsadvies / thuisadministratie

Hebt u alleen hulp nodig bij het maken van een goede begroting en het opzetten van een thuisadministratie? Dat kan. Een begrotingsadvies bestaat uit 3 bezoeken (intake, opzetten en bespreken administratie en een nazorggesprek). Tijdens de bezoeken maken wij samen een begroting en kijken we naar uw administratie. U krijgt van mij tips en adviezen gericht op uw situatie. Tijdens het hele traject kunt u gebruik maken van begeleiding via mail of telefoon. Het laatste bezoek, een nazorggesprek, wordt 2 maanden na het tweede bezoek gepland. We kijken terug op de afgelopen 2 maanden en we bespreken wat nog nodig is om de ingeslagen weg vast te houden. Mocht na dit traject nog begeleiding nodig zijn, is een service abonnement mogelijk.

De looptijd van dit traject bedraagt maximaal 6 maanden. Gedurende deze 6 maanden mag u me voor ondersteuning bellen en mailen zo veel en zo vaak als u nodig vindt.

Wat levert dit traject op? Aan het eind van dit traject is uw administratie op orde en beschikt u over een goede begroting. Doordat u goed zicht heeft op uw financiën ontstaat rust en krijgt u ruimte in uw hoofd voor andere zaken. Tevens bent u in staat financiële beslissingen op de juiste manier af te wegen. Zin in een korte of lange vakantie? Aan de hand van uw begroting kunt u beoordelen of dat binnen de financiële mogelijkheden behoort en binnen welke termijn u dit doel kunt bereiken.

Kosten van dit traject bedragen € 299,00, exclusief reiskosten à € 0,25 per kilometer. Binnen Alphen aan den Rijn worden geen reiskosten in rekening gebracht.

De kosten van dit traject worden in twee termijnen in rekening gebracht, bij aanvang van het traject 50% en na twee maanden nog eens 50%. Eventuele reiskosten worden hierbij meegenomen. De reiskosten na de tweede termijn worden aan het eind van het traject in rekening gebracht.