AH Budgetcoach

Uw financiën een puzzel? Samen lossen we hem op!


Jongerentraject

Hoera, je gaat op jezelf wonen! Gefeliciteerd!

Heb je ook al nagedacht over de financiële gevolgen van deze stap? Je eigen betaalrekening en spaarrekening heb je ongetwijfeld al, maar verder? Heb je enig idee van je inkomsten? Hoeveel heb je nodig om al je uitgaven te kunnen doen? Heb je abonnementen, aansluiting voor internet en televisie, gas, water en licht? Alles kost geld. Kun je dat ook allemaal betalen? Heb je recht op toeslagen? En waar vraag je ze aan? Zomaar wat vragen waar je misschien niet direct antwoord op hebt.

Als budgetcoach kan ik je helpen je financiën inzichtelijk te maken. Samen maken we een begroting en kijken we of je voldoende inkomsten hebt om alles te kunnen betalen. We kijken of je recht hebt op toeslagen en ik help je bij het aanvragen daarvan.

Het jongerentraject bestaat uit 3 bezoeken (intake, opzetten en bespreken begroting en nazorg). De looptijd van dit traject bedraagt maximaal 6 maanden. Gedurende deze 6 maanden mag je me voor ondersteuning bellen en mailen zo veel en zo vaak als je nodig vindt. Mocht na dit traject nog begeleiding nodig zijn, is een service abonnement mogelijk.

Wat levert dit traject op? Je krijgt een goed beeld van je financiën met als doel het voorkomen van schulden door het aangaan van contracten waar je eigenlijk geen geld voor hebt. Aan de hand van de begroting die we maken kun je op financieel gebied de juiste keuzes. Wil je graag op vakantie of wil je sparen voor een auto? Ik laat je zien of en hoe je daarvoor kunt sparen. Lijkt het je niet heerlijk, genieten van een vakantie of rijden in een auto die je zelf bij elkaar hebt gespaard?

Kosten van dit traject bedragen € 199,00, exclusief reiskosten à € 0,25 per kilometer. Binnen Alphen aan den Rijn worden geen reiskosten in rekening gebracht.

De kosten van dit traject worden in twee termijnen in rekening gebracht, bij aanvang van het traject 50% en na twee maanden nog eens 50%. Eventuele reiskosten worden hierbij meegenomen. De reiskosten na de tweede termijn worden aan het eind van het traject in rekening gebracht.