AH Budgetcoach

Uw financiën een puzzel? Samen lossen we hem op!


Hulp bij verlies van uw partner

Wanneer uw partner wegvalt uit het gezin, heeft dat een grote impact. Niet alleen de uitvaart moet geregeld worden, maar er komen nog allerlei andere dingen op u af. Zo gaat er ook op financieel gebied het één en ander veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het wegvallen van het inkomen van uw partner. Dit zorgt voor een daling van het inkomen. Het is van groot belang dat er juist nu, in deze moeilijke tijd, van alles aangepast en geregeld wordt. Dat, terwijl u daar eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt zijn. Maar als u nu het zicht op uw financiën verliest, kan dat over een tijdje financiële gevolgen hebben. Ondanks al uw verdriet is het belangrijk dat uw financiën wel in goede banen worden geleid. En dat is een hele klus.

Als budgetcoach kan ik u hier mee helpen. Ik kom regelmatig bij u langs. We nemen uw post door en ordenen uw papieren. Indien nodig zetten we een administratie op. Ik kijk met u mee of alle inkomsten wel binnenkomen en help eventueel bij het aanvragen hiervan. Als het nodig is help ik bij het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen e.d. Daarnaast maak ik met u een begroting die past bij de nieuwe situatie. Op deze manier hebt u zo snel mogelijk een goed overzicht van uw nieuwe inkomsten en mogelijkheden. Ik kom bij u thuis langs, zo lang als u mij nodig hebt, met een maximum van 5 huisbezoeken (inclusief intakebezoek) in een periode van 6 maanden. Gedurende deze 6 maanden mag u me voor ondersteuning bellen en mailen zo veel en vaak als u nodig vindt. Mocht na dit traject nog begeleiding nodig zijn, is een serviceabonnement mogelijk.

 

Wat levert dit traject u op? Ik help u op financieel gebied door een lastige tijd heen en help u bij het doen van aanvragen of wijzigen van toeslagen. U kunt van mij ook hulp verwachten bij het doornemen, opzeggen of aanpassen van abonnementen. Doordat ik regelmatig bij u langs kom, ben ik voor u een vraagbaak voor uw financiële vragen. U weet dat in deze lastige periode regelmatig naar uw financiën wordt gekeken waardoor uw financiële huishouding op orde blijft. Dat geeft rust en ruimte in uw hoofd voor het verwerken van het verlies van uw partner. Aan het eind van het traject heeft u een goed beeld van uw financiële huishouding. Tevens bent u in staat financiële beslissingen op de juiste manier af te wegen. Hebt u weer zin in een korte of lange vakantie? Aan de hand van uw begroting kunt u beoordelen of dat binnen de financiële mogelijkheden behoort en binnen welke termijn u dit doel kunt bereiken.

Kosten van dit traject bedragen € 475,00, exclusief reiskosten à € 0,25 per kilometer. Binnen Alphen aan den Rijn worden geen reiskosten in rekening gebracht.

De kosten van dit traject worden in twee termijnen in rekening gebracht, bij aanvang van het traject 50% en na twee maanden nog eens 50%. Eventuele reiskosten worden hierbij meegenomen. De reiskosten na de tweede termijn worden aan het eind van het traject in rekening gebracht.